m install
nello construct

FC Arieşul primeşte 12 miliarde de la bugetul local

floris

Conform proiectului de buget local pe 2009, echipa de fotbal FC Arieşul ar urma să primească 12 miliarde de lei vechi. Suma este circa jumătate din bugetul de 25 de miliarde de lei vechi pe care consilierul Doru Anca spunea că le va solicita administraţiei locale. „Restul banilor trebuie să vină din alte surse, iar conducerea clubului trebuie să găsească soluţii în acest sens”, a spus primarul Tudor Ştefănie.

 

Primarul a dat asigurări că nu se pune problema sistării activităţii echipei de fotbal, dar că trebuie găsite finanţări şi din alte surse, pentru că 25 de miliarde de la bugetul local reprezintă prea mulţi bani.

 

Pe de altă parte, primarul turdean a spus că se va sista activitatea societăţii pe acţiuni prin intermediul căreia se virau banii către echipa de fotbal. Asta înseamnă că banii se vor da direct asociaţiei non-profit. În acest caz, consilierul local Doru Anca îşi va pierde funcţia deţinută şi influenţa în cadrul clubului de fotbal, pentru că el era reprezentantul Consiliului Local, ca acţionar majoritar, în SC FC Arieşul Turda SA.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: