m install
nello construct

FC Arieşul, doar jumătate de buget de la administraţia locală

floris

Primarul Tudor Ştefănie a declarat astăzi pentru postul local One TV că pentru acest an se încearcă reducerea sumelor alocate de la bugetul local pentru echipa de fotbal FC Arieşul. Ba mai mult, Ştefănie a declarat că numai jumătate din bugetul echipei pe acest an va fi asigurat de la bugetul local.

Declaraţia primarului Tudor Ştefănie vine după ce ieri, la reunirea lotului, consilierul PRM Doru Anca, reprezentantul Consiliului Local în conducerea echipei, a declarat că anul trecut au fost cheltuiţi 18 miliarde de lei vechi de la bugetul local, iar în acest an se va solicita 25 de miliarde de lei vechi. „Nu cred că vor fi probleme, iar colegii mei vor fi de acord”, spunea Doru Anca.

Primarul Tudor Ştefănie a spus că deşi va sprijini echipa de fotbal, în acest an doar 50% din bugetul echipei va fi constituit din bani provenind de la bugetul local, restul fiind sume atrase din alte surse. Cu alte cuvinte, de la bugetul local se vor aloca mai puţini bani decât în anul trecut.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: