nello construct

FC Arieşul a transferat un fundaş central de la Petrolul Ploieşti şi un mijlocaş de la Săgeata Năvodari

Fundaşul central Adrian Cuciula (24 ani), care a evoluat la Petrolul Ploieşti în sezonul trecut, a semnat un contract pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire, cu FC Arieşul Turda. După promovarea ploieştenilor în prima ligă, Cuciula ieşise din vederile managerului Vivi Răchită.

"Ne-am înţeles cu Adrian Cuciula. A semnat pe un an şi ar putea continua aici dacă va confirma. Este un fotbalist talentat şi sunt sigur că ne va ajuta mult în noul sezon", a spus preşedintele grupării turdene, Virgil Blasiu, pentru Ziua de Cluj.

Turdenii vor să mai transfere şi un portar, după ce Daniel Popescu, sosit de la primăvara Craiova, s-a accidentat la un antrenament şi ar putea pleca înapoi la Craiova. "Cu siguranţă vom mai transfera un portar, deoarece Daniel Popescu, sosit de la Primăvara Craiova, pe care iniţial am vrut să-l legitimăm, s-a accidentat la unul dintre antrenamente şi, cel mai probabil, va merge acasă. Postul acesta ne este deficitar, întrucât ne bazăm doar pe Florin Pampea şi Marcel Moldovan. Am făcut deja primul pas în acest sens, contactându-l pe Bogdan Fărcaş. A promis că ne va da un răspuns cel târziu vineri. Am înţeles că are o ofertă de la formaţia secundă a Gloriei Bistriţa, dar mă îndoiesc că va accepta să joace în Liga a III-a. Ne gândim în perspectivă, deoarece vrem să avem şi fotbalişti tineri în lot", a mai spus Virgil Blasiu pentru sursa citată.

Bogdan Fărcaş a mai apărat buturile formaţiei turdene în sezonul 2007/2008, când a fost titular, deşi nu avea 18 ani.

Un alt transfer perfectat de oficialii echipei turdene îl constituie mijlocaşul stânga Ionuţ Boroştean. "Am mai perfectat un transfer, ne-am înţeles cu Boroştean. A semnat un contract valabil un an, deşi noi i-am propus unul pe durata a trei sezoane. Aurel Şunda (antrenor Săgeata Năvodari – n. red.) ne-a spus să nu stăm pe gânduri dacă vrem cu adevărat să-l luăm, deoarece a fost integralist în 29 de meciuri şi a avut evoluţii constante. Mai mult decât atât, îl ştie foarte bine din perioada în care era la CFR. Am discutat cu jucătorul şi mi-a spus că experienţa de la Năvodari a fost prima departe de casă pentru el. Şi-a dorit să revină la o echipă din apropierea Clujului şi a ajuns în cele din urmă la noi. Sperăm să confirme la Turda", spus preşedintele Virgil Blasiu jurnaliştilor clujeni.

Ionuţ Boroştean a evoluat chiar şi în prima ligă, pe vremea când era la CFR Cluj. Ulterior s-a transferat în Liga 2 la Unirea Dej, apoi a revenit la CFR Cluj, după care a jucat la Săgeata Năvodari în sezonul trecut, echipă cu care a fost la un pas de promovarea în prima ligă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: