m install
nello construct

Fapte bune de Crăciun! The Bean Turda te cheamă să fii și tu Moș Crăciun pentru o zi!

floris

Se apropie una dintre cele mai frumoase perioade din an. Perioada în care magia Crăciunului facă imposibilul să devină posibil și în care bucuria de a dărui înlocuiește bucuria de a primi.

Pentru că de Crăciun avem spiritul de a-i ajuta pe cei mai puțin norocoși, The Bean Turda a decis să facă parte din povestea faptelor bune de Crăciun, dar are nevoie și de noi pentru asta.

Astfel, The Bean Turda te invită să fii Moș Crăciun pentru o zi și să îi ajutați să umple sacul Moșului cu alimente, dulciuri, jucării, hăinuțe, rechizite și orice credeți că le-ar putea face copiilor un Crăciun mai frumos.

În fiecare an, The Bean Turda încearcă să ajute, pe cât posibil, ca cei care au rămas fără speranță să guste măcar puțin din magia sărbătorilor de iarnă. Din acest motiv, cafeneaua din centrul Turzii donează 10% din încasările provenite din vânzarea pungilor de cafea boabe către Asociația Efa pentru a-i ajuta să își ducă la bun sfârșit proiectul „Împreună de sărbători”.

Așa că, dacă nu ai idee ce le cumperi acestori copilași, poți doar să treci pe la The Bean și să cumperi o pungă de cafea boabe, iar banii vor ajunge la cei care au mai multă nevoie de ei decât noi.

Dacă vrei să fii și tu Moș Crăciun pentru o zi, hai la The Bean Turda!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: