nello construct

Fapte bune de Crăciun! Patru copilași, cu visuri mari, au nevoie de ajutorul nostru!

Încet-încet ne apropriem de una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, Crăciunul. Și cum de Crăciun se întâmplă lucruri magice, un turdean vrea să le facă unor copilași cunoștință cu această magie, dar are nevoie și de noi.

În urmă cu puțin timp, Creța Lucian a făcut pană la mașină, iar lângă el și-au făcut imediat apariția patru copilași care s-au oferit să îl ajute. Deși nu i-a pus să facă nimic, a stat totuși puțin de vorbă cu ei, oferindu-le și biscuiți. Astfel, a reușit să le afle povestea.

Tatăl lor lucrează pe salar minim, iar mama lor este bolnavă, motiv pentru care a fost nevoită să întrerupă munca. De asemenea, a aflat că Denis este premiant și își făcea temele pe unde apuca, sperând ca într-o bună zi să devină inginer. Denisa vrea să devină „Chef la Cuțite” când va crește. Bogdan vrea să devină tractorist, iar Ștefania, fetița blondă, vrea să se facă doctorită pentru a o trata pe mami.

Din vorbă în vorbă, Creța Lucian a aflat că cei patru nu au mai mâncat o pizza de un an, așa că s-a hotărât să gătească alături de ei. Au făcut o pizza cu salam, șuncă și mozarella multă multă care să se întindă ca în reclamele de la TV, una vegană cu ciuperci, porumb și ardei gras și una mixtă.

Haideți să le oferim celor patru micuți o bucățică din magia Crăciunului

Aflându-le povestea și devenind astfel mentorul lor educativ, Creța Liviu a lansat pe Facebook un apel prin care le cere turdenilor să ajute cu ce pot. Hăinuțe, încălțăminte, jucării, orice ce le-ar face celor patru copilași viața mai frumoasă.

Un alt lucru, extrem de dureros, este că cei patru copilași, neavând jucării sau lucruri de care să se bucure, nici nu știu ce să-i ceară Moșului. Așa că orice jucărie le-ar aduce un mare zâmbet pe față.

Nu e nevoie să va deplasați sau să faceți un efort prea mare, ci doar să pregătiți ceea ce vreți să oferiți, deoarece Creța Lucian va veni personal să ridice cadourile.

Dacă vreți să le faceți Crăciunul mai frumos celor patru copilași care se bucură la o pizza și care nu știu ce să-i ceară Moșului, îi puteți scrie în privat lui Creța Lucian Liviu. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: