nello construct

Fany îi anunță pe călătorii de pe ruta Turda-Cluj că va opri în 3 stații la Turda…

Cei de la Fany au anunțat azi că începând cu 20 noiembrie 2023 (luni), îmbarcarea/debarcarea călătorilor se va face în trei locații din Turda, respectiv în zona Poiana, în zona centrală/sendul giratoriu și în zona Turda Nouă.

Compania Fany motivează că asta este din cauza unei hotărâri de Consiliu Local, însă omite intenționat să spună faptul că, legal și oficial, ei aveau o singură stație de îmbarcare/debarcare, în autogara Sens Vest din Piața Romană, și că prin hotărârea Consiliului Local numărul de stații s-a majorat la 3.

În plus, primarul Cristian Matei a precizat că pot fi și mai multe stații de îmbarcare/debarcare, dacă transportatorii sunt interesați să identifice noi locații posibile și să facă demersurile oficiale necesare pentru autorizare, cu mențiunea că nu au voie în stațiile TUP Turda (stațiile sunt concesionate, iar TUP plătește bani pentru asta) sau în locuri unde ar încurca desfășurarea traficului rutier.

TurdaNews a fost singurul organ de media local care a scris mai multe articole pe acest subiect, cu prezentarea documentelor oficiale și explicațiile de rigoare.

Stațiile în care cei care efectuează transport județean/interjudețean de persoane, pot opri pentru îmbarcare/debarcare, pe raza municipiului Turda, sunt:

  • Strada Clujului nr. 75A/88
  • Autogara Sens Vest (Piața Romană)
  • Strada Câmpiei nr. 61/120A
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

28 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: