„Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” în această săptămână la Movie Nights, în Iulius Parc!

nello construct

La finalul săptămânii, la „Movie Night”, în Iulius Parc va rula una dintre poveștile conexe ale îndrăgitului univers Harry Potter, „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”.

Astfel, dacă nu ți-ai făcut planuri pe vineri, află acum că de la ora 21.00,în Iulius Parc, poți descoperi  lumea magică din „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”. Filmul îl are în prim-plan pe profesorul Albus Dumbledore (Jude Law), care află că puternicul vrăjitor întunecat Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) comploteză pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor.

Dumbledore apelează la ajutorul magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne), care organizează un grup de vrăjitori, vrăjitoare și un brutar într-o misiune riscantă, unde se întâlnesc cu animale fantastice în încercarea de a dejuca planurile lui Grindelwald.

Evenimentul este organizat împreună cu ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, dar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Hai și duminică în Iulius Parc

Duminică, 13 august, de la ora 18.00, dacă ajungi în Iulius Mall, vei avea parte de un eveniment muzical de tip flash-mob, ce va fi prezentat de Muzica militară a Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, care aniversează 107 ani de la înființare. Parada va porni din Iulius Mall și se va îndrepta spre Iulius Parc, oferind un adevărat spectacol pe tot traseul.

Ne vedem la film, apoi la flash-mob!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: