drag race

Fanii Transilvania Drag Race mai au de așteptat. Evenimentul se amână din nou!

Evenimentul dedicat pasionaților de mașini, Transilvania Drag Race, programat inițial pentru luna aprilie 2021, iar mai apoi reprogramat în luna mai de mai multe ori, este amânat din cauza vremii.

Competiția de mașini care are loc pe Autostrada A3 de la Câmpia Turzii trebuia să se desfășoare în acest sfârșit de săptămână, dar ploile și temperaturile scăzute au forțat organizatorii să mute evenimentul în 19-20 iunie.  

Având în vedere condițiile meteo nefavorabile din acest sfârșit de săptămână, evenimentul se amână pe 19-20 IUNIE 2021.

Potrivit ANM, pe lângă ploile si descărcările electrice care se anunța in acest weekend începând de vineri, vremea este una foarte instabilă cu temperaturi scăzute.” au scris organizatorii pe rețelele de socializare.

Fanii nu mai au răbdare și își exprimă frustrarea față de organizare. Transilvania Drag Race a dezactivat secțiunea de comentarii la postarea care anunță noua dată pentru eveniment, dar participanții tot găsesc unde să își arate nemulțumirea.

Bătaie de joc. Ați și dezactivat comentarile la postarea de azi. Numai vouă va apare că e vreme „instabilă”. Oamenii lucrează, nu pot sa își ia concedii după cum va decideți voi. Măcar de a-ți fi lăsat oamenii sa va dea biletele înapoi și sa le rambursati banii. Ca nu cred ca vor mai vrea mulți sa cumpere bilete de la alții. Mulți vor rămâne cu biletele, nu vor putea nici venii și nu vor primii nici banii înapoi. Rușine. Măcar de a-ți fi anunțat cu vreo 2 săptămâni înainte dar anunțați nepesatori cu o zi înainte, știind ca mulți din alte orașe ar fi trebuit sa vina de vineri.” 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.