Expoziție și licitație în scop caritabil: ”Arta este despre oameni – Împreună pentru Horațiu!”

WhatsApp Image 2020 11 19 at 10.38.53

Asociația Potaissa Art organizează la Galeria de Artă a Municipiului Turda o Expoziție în scop caritabil – „Arta este despre oameni” – Împreună pentru Horațiu! Perioada desfășurării expoziției este între data de 19 noiembrie, 2020 – 2 decembrie, 2020.

Acestui proiect se alătură și Clubul ROTARY TURDA care va organiza o licitație on-line pe platforma 24Auction a companiei LIFE IS HARD din Cluj-Napoca, eveniment în cadrul caruia veți putea licita pentru cele nouă lucrări ale unor artiști cu suflet mare.

Aceasta va începe de săptămâna viitoare, așa că vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook: Asociatia Potaissa Art pentru mai multe detalii.

Despre cazul lui Horațiu:

 Nu ne puteam închipui niciodată că Horațiu Lazăr, un tânăr implicat în foarte multe activități de voluntariat, culturale și sportive, dezbateri academice, va avea nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Elev în clasa XI-a, la specializarea matematică-informatică, iubește viața și oamenii, fiind o fire pozitivă și sociabilă, își dorește mereu să vadă zâmbete pe buzele celor din jur. Acum, ne dorim noi să vedem zâmbetul pe buzele sale.

Viața însă ne arată că are și părți mai puțin frumoase. Hori a suferit un accident in urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. Știm că nu va fi ușor, însă credem cu tărie în mobilizarea celor care vor să ofere o mână de ajutor acestui tânăr pus în fața unei sorți injuste.

Cu toate astea, lumina și căldura din sufletele oamenilor pot schimba vieți în bine. În acest moment, Horațiu are nevoie de un aparat de recuperare antispasmic, care aduce beneficii importante în demersul recuperării lui. 

Vă mulțumim și vă invităm să dăruiți acest gest demn de apreciat!

 DONAȚIILE SE POT FACE ÎN CONTUL CURENT ÎN LEI deschis pentru ASOCIATIA POTAISSA ART: RO68BTRLRONCRT0561306102 în care să specificați ”DONAȚIE HORAȚIU”.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj sau să accesați datele de contact ale Asociației Potaissa Art de pe pagina de Facebook.

Artisti care vor dona spre licitatie: Anca Petran, Anica Pojar, Claudia Macarie, Gabriela Mester, Victor Apostu, Eric Perjovski si Luca Sebastian Vasile.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top