Expoziţie chinologică la Turda

nello construct

Sfârşitul de săptămână a adus la pensiunea Pelicanul cei mai frumoşi şi valoroşi câini din ţară. Asta cu ocazia unei expoziţii naţionale, organizată de Asociaţia Chinologică Turda, membră a Asociaţiei Chinologice Române şi a Federaţiei Chinologice Internaţionale.

Cei prezenţi au putut vedea la lucru câini din cele mai rare rase şi concursuri destinate acestora. S-au decernat trofee pentru Junior handling, perechi, grup de creştere, Baby Best in Show, Junior Best in Show sau Best in Show. Arbitrii invitaţi să aprecieze exemplarele au fost dintre cei mai renumiţi pe plan naţional, având fiecare grupele lor de evaluare.

Au putut fi admiraţi la Turda ciobăneştii mioritici, dar şi un ciobănesc de Bucovina, Collie, doberman, boxer, schnauzer pitic, saint bernard, leonberger, fox terrier wire, west highland white terrier, deutscher jagdterrier(vânătoare), brac german, husky, chow-chow, basset-hound sau english cocker spaniel.

Iubitorii de câini s-au putut informa vizavi de ultimele noutăţi în domeniu, au putut face cumpărături pentru câinii lor, dar i-au putut şi da pe aceştia din urmă pe mâna unui stilist.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: