Exit poll: PSD câştigă alegerile parlamentare!

nello construct

Conform exit-poll-ului anunţat de Realitatea TV, prin intermediul institutului Insomar, PSD a câştigat alegerile parlamentare de astăzi, cu peste 35% din voturile celor care s-au prezentat la urne. Însă, scorul electoral nu-i permite să formeze de unul singur Guvernul şi nici o alianţă cu UDMR nu este suficientă. Din acest motiv, în culise se discută despre o alianţă. Variante: PSD-PNL, PSD-PDL sau PNL-PDL. TurdaNews vă oferă rezultatele pentru zona noastră în cursul acestei seri sau după miezul nopţii.

 

 

Conform exit-poll-ului pentru Senat, PSD a obţinut 35,9% din voturi, PDL 31,1%, PNL 19.9%, iar UDMR 6,7%. Nu au intrat în Parlament PRM (3,4%) şi PNG (2,1%).

 

În ceea ce priveşte Camera Deputaţilor, PSD a obţinut 36,2% din voturi, PDL 30,3%, PNL 20,4%, iar UDMR 6,7%. PRM (3,3%) şi PNG (2,1%) nu au intrat în viitorul Parlament.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: