m install
nello construct

Exerciţiu de alarmare la Colegiul Tehnic Turda

floris

Activităţile pe linie de protecţie civilă desfăşurate în şcolile din municipiu au continuat astăzi cu un exerciţiu demonstrativ desfăşurat la Colegiul Tehnic Turda.

Acesta a debutat la ora 10.40 în curtea şcolii, elevii liceului asistând la stingerea incendiului, provocat şi apoi lichidat de către angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenă din cadrul primăriei Turda. Exerciţiul demonstrativ a fost programat în pauza mare a elevilor şi a durat aproximativ 20 de minute.

SVSU organizează împreună cu instituţiile de învăţământ din municipiu în această perioadă cîte un exerciţiu practic aplicativ pentru alarmarea şi evacuarea elevilor, personalului didactic şi auxiliar din sălile de clasă şi intervenţia pentru stingerea unui focar de incendiu în interiorul unităţii de învăţământ.

Următoarele activităţi de acest fel vor avea loc la Şcoala Gimnazială "Ioan Opriş"; Grădiniţa "Poaiana cu Castani"; Grădiniţa Prichindelul Isteţ. Unităţile au programate exerciţii similare pe data de 27, 28 respectiv 29 mai. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: