marian morar
m install
nello construct

Exemplu de „AȘA DA”! Gestul admirabil făcut de un șofer CTP Cluj!

zamblau eugen

Ioan Moldovan, un angajat al CTP Cluj, șofer pe linia 1, a făcut un gest de omenie pentru care merită toate laudele. Șoferul a înapoiat banii pierduți de un clujean în troleibuzul său.

„Doresc sa multumesc companiei CTP și șoferului pt că a avut bunavoința de a-mi înapoia bani pierduți in autobuzul domnului șofer. Mulțumim și apreciem efortul companiei CTP CLUJ la rezolvarea cazului banilor pierduți în troleibuzul nr.1 /313 pe ruta Manastur-Centru pe data de 1.10.2023, banii fiind recuperați in timp foarte scurt! Vă mulțumesc”, a scris pe Facebook clujeanul.

„Respect pentru gest”, a comentat un alt clujean.

CTP Cluj a venit cu un răspuns pe pagina de Facebook, iar reprezentanții au mărturisit că Ioan Moldovan este angajat la comanpania de transport public de 17 ani și a fost din totdeauna punctual și respectuos cu publicul călător

„Un exemplu de spirit civic al colegului nostru, Moldovan Ioan, șofer de troleibuz. Acesta este angajat al companiei de peste 17 ani, fără abateri, punctual și respectuos cu publicul călător. Un angajat cu care ne mândrim”, a scris pe Facebook CTP Cluj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2