m install
petlinii
nello construct

Exclusiv: Marius Popescu, aproape sigur antrenor la Seso Câmpia Turzii!

floris

Marius Popescu "Papi" este aproape sigur tehnicianul cu care Seso Câmpia Turzii va ataca noul sezon de campionat. Surse din anturajul finanţatorului celor de la Seso au confirmat faptul că cei doi ar fi bătut palma. În vizorul lui Seso s-au mai aflat tehnicienii Stelian Gherman, Leo Grozavu şi Ovidiu Lazăr.

 

Reunirea lotului, care ar fi trebuit să aibă loc azi, a fost amânată pentru miercuri, pentru că finanţatorul echipei a dorit ca la primul antrenament să fie prezent şi noul tehnician.

 

Marius Popescu a antrenat în Liga 2 pe "U" Cluj, iar în prezent se ocupă de jucătorii aflaţi sub contract cu "U" Cluj, dar care nu au fost incluşi în lotul care a făcut deplasarea în cantonamentul din străinătate. Nu este exclus ca odată cu Marius Popescu, la Seso să vină şi câţiva jucători foşti componenţi ai lui "U" Cluj.

 

Pe de altă parte, aşa după cum TurdaNews a anunţat, Fertea este în probe la Ceahlăul, iar Sancira este în probe la Pandurii Tg.Jiu. Din câte se pare, conducerea lui Seso vrea să-i vândă pe cei doi jucători, dar deocamdată au refuzat ofertele cifrate în jurul sumei de 10.000 de euro.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda