marian morar
m install
nello construct

EXCLUSIV: Detalii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca în cazul bărbatului lovit în cap cu securea de către fiu, la Turda! E tentativă de omor!

zamblau eugen

TurdaNews a obținut în exclusivitate detalii legate de incidentul petrecut în Turda, unde un fiu și-a lovit tatăl în cap cu securea.

Ieri noapte, la Turda, în urma unui conflict, un fiu și-a lovit tatăl în cap cu toporul. Bărbatul a ajuns la spital iar autorul agresiunii la poliție.

Citește și: Un nou incident grav la Turda! Bărbat lovit în cap cu securea, de fiul său…

În răspunsul oferit de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca se arată că pe 24 august 2023 s-a petrecut un incident familial, soldat cu agresarea unei persoane.

„La data de 24 august 2023 pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar de urmărire penală având ca obiect violența în familie sub forma tentativei de omor…

În urma cercetărilor întreprinse de procuror, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității de la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, a rezultat bănuiala rezonabilă că în data de 24.08.2023 în jurul orei 01,25 în timp ce se afla în imobilul de domiciliu, situat în municipiul Turda, unde locuiește împreună cu mama și tatăl său, inculpatul minor i-a aplicat acestuia din urmă lovituri cu un obiect tăietor-despicător, respectiv un topor, cauzându-i leziuni traumatice ce necesită 100-105 zile de îngrijiri medicale și care au pus în primejdie viața.

În aceeași zi prin ordonanțele dispuse de procuror, agresorul a dobândit gradual calitatea de suspect, subsecvent, calitatea de inculpat, ca urmare a punerii în mișcare a acțiunii penale.

Propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți, dispunându-se arestarea preventivă a agresorului pentru 30 de zile, cu precizarea că în prealabil s-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore” transmite Parchetul.

tribunalul Cluj a decis ieri arestarea apreventivă a acestuia. ”În baza art. 226 şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. O. A., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei de omor prev. de art. 199 alin. 1 C.p. rap. la art. 32 alin. 1 C.p. şi art. 188 alin. 1 şi 2 C.p., cu aplicarea art. 113 alin. 3 C.p., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.08.2023 până la 22.09.2023 inclusiv.”, a fost decizia instanței.

Atașăm răspunsul Parchetului pentru TurdaNews:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2