m install
petlinii
nello construct

Examenul auto anulat! Circa 100 de cursanți habar nu au când vor fi reprogramați!

floris

Capriciile vremii au efecte și în cazul celor care s-au prezentat marți la examenul auto, cursanții fiind anunțați că examenul nu va mai avea loc, din cauza ninsorilor abundente și a faptului că examenul nu se poate desfășura în bune condiții.

Cursanții sunt nemulțumiți pentru că nu sunt reprogramați automat pentru următorul examen, ci trebuie să urmeze din nou procedura de programare pentru examen, iar următoarea dată de  examinare ar fi peste circa 2 luni, la Turda.

”După o oră de așteptat, sosește și o echipă de poliție rutieră din Cluj-Napoca ce informează cursanții înscriși că vor mai avea de așteptat o perioada ca să se deszăpezească drumurile pentru a se putea desfășura examenul în condiții prielnice. 

După aproximativ 3 ore de așteptat în total, se începe examinarea a câtorva cursanți. La întoarcere, politiștii rutieri au fost informați de Prefectură că examenele se anulează pentru toți cei înscriși, pe motiv că nu sunt condiții de desfășurare a examenului. 

Cursanții, după 3 luni de așteptare pentru acest examen, nu sunt reprogramați automat la următorul examen, nu sunt acceptați în regim prioritar pentru reprogramare, ei fiind nevoiți să se deplaseze la Cluj-Napoca zilele următoare, pentru reprogramare la examen. Următoarele locuri disponibile sunt peste minim 2 luni, în Municipiul Turda”, ne-a declarat Oana Gârda.

Examenele pentru proba practică în vederea obținerii permisului auto au fost anulate în mai multe județe din țară, prin dispoziția Prefecturilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: