m install
petlinii
nello construct

SC Metex îşi fraiereşte chiriaşii!

floris

Chiriaşii societăţii comerciale Metex, care au spaţii închiriate în imobilul de pe strada Republicii nr. 15, în chiar plin centru al municipiului Turda, au avut o surpriză de sărbători. Mai multe spaţii au fost invadate de hoţi, care au furat aparatură electrică, electronică şi tot ce au găsit acolo. Printre spaţiile devastate s-a aflat şi cel al redacţiei săptămânalului Ziarul 21.

Conform publicaţiei citate, au fost furate mai multe laptopuri de la societatea Elada (a lui Cuculeanu), sticle de băuturi fine din cabinetul avocatului Szasz Endre, calculatoarele de la SC Turism Arieşul SA, de la agenţia de turism Arieşul şi chiar de la directorarea Metex din Turda, Blanca Pintea. De la Ziarul 21 nu s-au furat decât câteva sticle de Coca Cola din frigider şi două sticle de cognac dintr-o vitrină.

Deşi se află în plin centru, clădirea SC Metex unde sunt închiriate mai multe birouri pentru diverse persoane juridice, nu este păzită, aceasta nefiind primul caz în care hoţii au furat diverse lucruri din incinta imobilului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: