m install
petlinii
nello construct

Preşedintele Sorin Olteanu îngroapă Mechel!

zamblau eugen
floris

Situaţia la echipa de fotbal Mechel Câmpia Turzii nu este deloc roză. Vinovat pentru că în vară a tergiversat numirea unui preşedinte şi rezolvarea situaţiei echipei, care în cele din urmă a condus la atacarea noului sezon fără un lot adecvat, cu rezultatele ştiute, preşedintele Sorin Olteanu bate şi acum pasul pe loc.

Sorin Olteanu a intervenit în cadrul unei emisiuni sportive de la postul One TV Turda şi a spus că situaţia echipei încă este incertă. În opinia sa, trebuie să aştepte luna ianuarie pentru a vedea dacă se rezolvă situaţia financiară. Promisiuni ar fi, atât din partea combinatului „Mechel”, cât şi din partea Primăriei. În ceea ce priveşte antrenorul, Sorin Olteanu a declarat că Vali Şandru „trebuie să-şi rezolve problemele”.

 

 

Însă, Vali Şandru susţine că „problemele” lui sunt datorate conducerii. „Eu pot să antrenez cu derogare la liga a II-a, dar am nevoie de un contract de antrenor principal cu conducerea clubului. Până acum, eu am avut contract de secund. Fără acest contract cu conducerea, nu pot să-mi rezolv problemele”, a dezvăluit Vali Şandru, tehnicianul care a condus echipa din Câmpia Turzii în ultimele 4 etape, perioadă în care „sârmarii” au reuşit singura victorie de pe teren propriu.

 

De ce nu are Vali Şandru contract de „principal”? Pentru că la finele turului i s-a pus în faţă un contract cu anumite clauze, care nu i-au convenit. „Nu semnez în orice condiţii. Nu e normal să mi se impună salvarea de la retrogradare, iar dacă nu reuşesc să fiu dat afară. Salvarea de la retrogradare e un lucru foarte greu, cred că imposibil. Pentru mine, obiectivul ar fi realizarea baremului de puncte. Dar eu vreau continuitate la echipă, ca să pot face ceva”, a spus Şandru.

 

Cu alte cuvinte, se bate pasul pe loc în discuţiile cu Vali Şandru, care n-a mai fost contactat de nimeni din conducere. Situaţia nu e deloc roză nici în ceea ce priveşte lotul cu care se va aborda returul. Vor fi daţi afară 6 jucători, dar încă nu s-a întocmit o listă cu posibilii jucători care ar putea fi aduşi la Câmpia Turzii. Probabil, acest lucru nu se va întâmpla prea repede, atâta timp cât preşedintele Sorin Olteanu nu a exclus retragerea echipei din campionat în cazul în care nu se va rezolva situaţia financiară. Numai că acest lucru se va şti abia în luna ianuarie, când din nou va fi prea târziu…

 

Iar preşedintele Sorin Olteanu se va putea „mândri” cu performanţa de a retrograda echipa în eşalonul al treilea, pentru un management defectuos, atât în vară, cât şi acum, în iarnă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: