fbpx

Evenimente

Septembrie 2020
LunMaMieJoiViSamDum
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Atinge-un suflet de Crăciun!

Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 la 15:00

Parcul Central Turda, Strada Războieni, Turda

Eveniment

„Pentru că vrei, pentru că poţi şi pentru că, uniţi, reuşim să fim mai buni şi s-aducem bucuria în jurul nostru, în comunitatea noastră.”

Acesta este crezul pe care îl are un grup de mame voluntare, turdence, iniţiatoarele campaniei caritabile care are, ca principal obiectiv, sprijinirea Centrului de Recuperare Psiho-Neuro-Motorie pentru copiii cu handicap “Sfanta Irina” din Turda, prin dotarea cu materiale speciale necesare cabinetelor de Psihopedagogie şi Logopedie.

Donaţiile nostre pot fi modul prin care putem aduce zâmbetul pe faţa unui copil, lacrima bucuriei sau, poate, pot chiar schimba destine.

Astfel, este invitată întreaga comunitate turdeană să participe la evenimentele caritabile organizate în cadrul Campaniei “Atinge-un suflet de Crăciun!” care vor avea loc în Parcul Central din Turda, în data de 14.12.2019 începând cu orele 15, la Casuta lui Mos Craciun şi continuând la orele 17, cu un spectacol caritabil cu numerosi invitati speciali pe Scena Parcului Central. Una dintre căsuţele existente în parc va fi locul nostru de întâlnire, unde vă aşteptăm cu drag!

Vom oferi decoraţiuni de Crăciun realizate de copii talentaţi care doresc să-şi folosească abilităţile şi talentul pentru a-i ajuta pe alţi copii care, acum, au nevoie de sprijinul nostru. 
Colindele, poeziile şi dansul vor face ca sufletele noastre să vibreze, la unison.

Uniti, contăm! Împreună, suntem mai puternici! 

Semnat, 
Nişte mame…

Aceasta activitate este organizata in colaborare cu Primaria Municipiului Turda si Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda.
Evenimentul caritabil este sprijinit de Casa Mara, Huanita Trans si Centrul Medical Endocard Turda.

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate