marian morar
m install
nello construct

Popice: Juniorii termină turul victorioşi

zamblau eugen
floris

Turul campionatului s-a încheiat pentru juniorii CFR Cluj-ISCT cu o victorie de etapă care poate atârna greu în clasamentul final. Sâmbătă, 11 octombrie, pe arena de popice a stadionului Mechel din Câmpia Turzii s-a disputat cel de-al treilea turneu al Campionatului Naţional de Popice pe echipe, pentru juniori.

Tinerii popicari de la CFR Cluj-ISCT au reuşit prima victorie de turneu întrecând chiar pe cei de la Unio Satu Mare, care conduc detaşat în clasament. Elevii antrenorului Grigore Blaga au doborât 3176 popice(Cătălin Maxim-521p.d., Octavian Porumb-539p.d., Sebastian Beşe-530p.d., Bogdan Dudaş-563p.d., Răzvan Turean-517p.d., Raul Bucur-506p.d.

 

CLASAMENT de toamnă

1. Unio Satu Mare                    9p

2. CFR Cluj-ISCT                   5p

3. Electro Danerom                  5p

 

Recunoaştere naţională pentru Grigore Blaga

Antrenorul jucător al echipei de seniori al echipei noastre şi antrenor al echipei de juniori, Grigore Blaga a fost numit recent antrenorul naţionalei de cadeţi a României. El va organiza în zilele de 18, 19 şi 25, 26 octombrie la Fieni şi Iaşi, două turnee de preselecţie pentru alcătuirea lotului care va participa în mai 2009, în localitatea Dettehain din Germania, la Campionatul Mondial al cadeţilor. La aceste preselecţii va participa şi Sebastian Beşe de la CFR Cluj-ISCT.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: