m install
petlinii
nello construct

PSD Turda şi-a anunţat oficial candidatul pentru Camera Deputaţilor

floris

Acesta este nimeni altul decât fostul preşedinte al filialei turdene a partidului: avocatul Ucu Faur. Chiar dacă rezultatele slabe ale pesediştilor înregistrate în campania din iunie pentru alegerile locale au însemnat un pas înapoi, iată că pentru alegerile parlamentare aceştia revin în forţă preferând să scoată în faţă un om tânăr, dar experimentat în domeniul legislaţiei, care speră să ajute Turda şi turdenii din fotoliul de deputat al Parlamentului României.

În cadrul conferinţei de presă de ieri organizată de PSD Turda, preşedintele Emil Molnar a anunţat printre altele şi noul purtător de cuvânt al partidului, acesta fiind tot Ucu Faur, reprezentantul colegiului din Turda la alegerile parlamentare. Propunerea pentru candidatura mai sus amintită vine din partea organizaţiei Turda, dar şi a localităţilor Ploscoş, Cojocna, Sânduleşti şi Aiton, justificându-se prin faptul că Ucu Faur este cel mai potrivit candidat (în viziunea membrilor de partid) în momentul de faţă, având o bună pregătire profesională.

 

“Am considerat că este un om foarte bine pregătit pentru funcţia de deputat, un tânăr viguros, ambiţios cu putere de muncă , inteligent şi cu un comportament adecvat pentru a face faţă condiţiilor care se impun în Parlamentul României”, spune Molnar. La rândul său, Ucu Faur a precizat că propunerea îl onorează, viitorul parlamentar recunoscând că nu şi-a dorit niciodată fotoliul de primar al Turzii şi că propunerea sa pentru această funcţie a fost o greşeală de strategie a PSD. ”Marea noastră greşeală a fost că nu am ştiut să scoatem electoratul la vot! Mizam pe votul pensionarilor dar şi aceştia s-au prezentat în număr mic la alegeri. Oare nu mai sunt probleme sociale la Turda?”, se întreabă retoric candidatul.

 

Faur speră ca de acestă dată lucrurile să stea altfel, mizând pe maturizarea electoratului. “Candidatura mea la Primăria Turda a fost aşa cum am mai spus: o greşeală. Şi ne-a costat! Ştiu că electoratul s-a săturat de promisiuni. De fapt, primul semn al nemulţumirii electoratului este neprezentarea la vot. Noi nu am ştiut să promovăm candidatul care să scoată alegătorii din casă. În acest moment cred că sunt cea mai bună ofertă!”, spune lipsit de modestie, Faur.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: