marian morar
m install
nello construct

Ucu Faur, susţinut şi de alte partide?

zamblau eugen
floris

Candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor, avocatul Ucu Faur, s-ar putea bucura, în mod surprinzător, de susţinere şi din partea altor formaţiuni politice. Preşedintele PRM Turda, Doru Anca, a lăsat să se înţeleagă acest lucru!

Doru Anca a anunţat posibilii candidaţi ai PRM pentru colegiile uninominale de la Turda şi de la Câmpia Turzii. La Turda, Doru Anca a vehiculat numele fostului consilier local Stelian Mărginean şi a lui Ovidiu Găină, în timp ce la Câmpia Turzii singura variantă ar putea fi candidatura actualului consilier local Alexandru Tulai. Însă, aceste candidaturi nu sunt foarte sigure. Doru Anca a lansat şi ideea că nu ar fi exclus ca PRM să-l susţină pe candidatul PSD-ului, Ucu Faur, în cazul în care acesta va candida pentru Camera Deputaţilor, dar a precizat că „mai trebuie să vorbim”.

 

Avocatul turdean nu a vrut să comenteze declaraţia lui Doru Anca, dar a precizat că-l onorează faptul că este considerat un candidat credibil pentru alte formaţiuni politice. „Mă bucură faptul că există o intenţie de susţinere mai largă a unui candidat turdean pentru Parlament. E o idee veche, dar care n-a fost realizată niciodată până acum. Sunt tânăr, am idei şi cu siguranţă nu voi face figuraţie în Parlament. În primul rând, trebuie să conteze Turda, apoi culoarea politică, pentru că turdenii merită să fie reprezentaţi în Parlament de cei care vor construi un viitor comun, atât pentru ei, cât şi pentru cei pe care-i reprezintă. Cred că e timpul să schimbăm generaţiile şi clasa politică”, a spus Faur.

(Articol publicat în Obiectivul de Arieş)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: