marian morar
m install
nello construct

Mechel joacă cu „U” Cluj în Cupa României

zamblau eugen
floris

S-au stabilit jocurile din cadrul fazei a IV-a a Cupei României Timişoreana. Mechel Câmpia Turzii va juca cu „U” Cluj, în 10 septembrie (miercuri), de la ora 16.30, iar FC Arieşul va întâlni CFR II Cluj, în 9 septembrie (marţi), tot de la ora 16.30. Dacă Mechel va juca la Câmpia Turzii, FC Arieşul va face deplasarea la CFR II Cluj, echipă care până acum a eliminat pe FC Bihor II, Seso Iara şi Sănătatea Cluj.

Jocurile sunt programate să se desfășoare în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, primele echipe fiind organizatoare. În caz de egalitate după 90 de minute de joc se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă.

În cazul în care vor trece de această fază, Mechel şi FC Arieşul ar juca tot cu o echipă care s-a calificat din faza IV, după care în urne vor intra şi echipele din prima ligă. Deci, teoretic, FC Arieşul şi Mechel trebuie să câştige două jocuri pentru a aduce o echipă de prima ligă.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: