m install
petlinii
nello construct

Autostrada, se mişcă încet… dar sigur

floris

Prim-ministrul Călin Popescu Tăriceanu a declarat ieri pe şantierul autostrăzii că va suplimenta fondurile pentru ca unele tronsoane să poată fi terminate mai repede. Premierul a inspectat stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania, în judeţul Cluj, spunând că acestea se desfăşoară “într-un ritm alert şi cu tehnologii care se folosesc pentru prima dată în România”, astfel că unele tronsoane ar putea fi terminate mai devreme.

În schimb, reprezentanţii Bechtel, susţine Ziua de Cluj, spun că încă nu au primit toţi banii pe lucrările efectuate. Şeful Executivului a precizat că, dacă va fi nevoie, sumele acordate proiectului pot fi majorate în acest an, pentru urgentarea finalizării unor tronsoane care să devină circulabile.

 

“Faţă de alocările bugetare iniţiale pentru Autostrada Transilvania, am majorat substanţial, la rectificarea bugetară din luna iunie, alocările pentru acest obiectiv de infrastructură. O să discutăm cu responsabilii Ministerului Transporturilor şi cu constructorul pentru a vedea, faţă de graficul de lucrări existent, care este capacitatea de lucru în continuare şi dacă există necesitatea unei realocări suplimentare până la finele acestui an, astfel încât să existe posibilitatea punerii în funcţiune a unui tronson care să ajute traficul din zona oraşelor Cluj-Turda”, a adăugat Tăriceanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda