marian morar
m install
nello construct

Adrenalină şi cai putere pe Muntele Băişorii

zamblau eugen

Aproximativ 80 de participanţi au ales Muntele Băişorii ca destinaţie de week-end dar nu pentru a savura aerul curat sau liniştea unui miniconcediu, ci pentru a-şi încerca caii putere şi de ce nu? a creşte cantitatea de adrenalină din sânge! Etapa specială de off-road din cadrul Campionatului Naţional s-a desfăşurat în aceste zile la Muntele Băişorii. Au participat concurenţi atât la categoria enduro, cât şi cu ATV-uri, dar şi clasele standard, open şi extrem.

Traseul ales de organizatori nu a avut decât o distanţă de câteva zeci de metri, însă a ridicat probleme pentru numeroşii concurenţi două dintre maşini având nevoie de asistenţă tehnică. Publicul a venit în număr mare la eveniment, în zonă activând jandarmeria dar şi un echipaj SMURD în cazul în care era nevoie urgentă de intervenţie medicală. Etapa de la Cluj a „beneficiat”, în ultimii ani, de condiţii de desfăşurare foarte bune din punct de vedere organizare, din fericire cu toate previziunile sumbre ale meteorologilor, vremea a ţinut cu participanţii dar şi cu publicul iubitor de senzaţii tari. 

Nu toate au fost bune şi frumoase… 

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în aceste zile la Băişoara 

Participanţii la off road-ul „Cupa Clujului”, organizat de Transsylvania Off Road Club în staţiunea Muntele Băişorii, au avut parte, vineri, de neplăcuta surpriză să descopere cadavrul unui barbat, în zona drumului forestier Finişel, motiv pentru care competiţia a fost întreruptă preţ de câteva ore. Bărbatul, de 40 de ani este din comuna Valea Ierii şi prezenta urme formate prin târâre – frecare pe zona feţei, pe mâini, picioare şi o urmă cu lăţime aproximativă de 20 cm formată prin comprimare pe zona superioară a toracelui. Lânga cadavru s-au găsit calul şi căruţa bărbatului, în care se aflau aproximativ doi metri cubi de lemne. Una dintre roţile căruţei lipsea, iar poliţiştii presupun că aceasta s-ar fi rupt în timpul deplasării. Victima a fost văzută ultima dată joi seara la ora 20 când a discutat cu un vecin din satul Valea Ierii, pe lângă care a trecut cu atelajul încărcat de lemne, şi căruia i-a spus că intenţionează să ajungă în satul Finişel. Potrivit poliţiei, martorul a confirmat faptul că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele investigaţii rezultă că bărbatul avea asupra sa suma de 100 lei, deci varianta unei crime în scopul jafului este exclusă. În plus pe corpul victimei nu au fost găsite alte urme de violenţă care să indice o eventuală agresiune. Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj, inspectorul principal Adnana Ilieş, a precizat că barbatul ar fi murit în urma unui accident. Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, unde se vor stabili cu exactitate cauzele decesului. Cazul se află în curs de cercetare la Poliţia municipiului Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2