cnmv poza grup 1

Eveniment de suflet la CNMV Turda: Festivitatea de premiere a absolvenților claselor a XII a și retragerea din activitate a unui cadru didactic

Astăzi în curtea Colegiului Național Mihai Viteazu Turda a avut loc festivitatea de absolvire a claselor a XIIa.

Elevii, profesorii dar și părinții au fost deopotrivă la fel de emoționați, practic s-a încheiat o etapă din viața de licean urmând examenul maturității și adevăratele teste ale vieții.

Totul a început cu cuvântul de deschidere al directorului Alexandra Zamfir, au urmat Mara Sur consilier local, cea care a transmis mesajul primarului Matei Cristian, Adela Zai reprezentant al părinților dar și diriginții claselor a XII a.

Rând pe rând au fost evidențiate rezultatele elevilor de-a lungul anilor de liceu, mulți dintre ai au obținut premii și mențiuni la olimpiade naționale și internaționale, au fost premiați cei mai merituoși absolvenți, s-a predat „ștafeta”, o cheia simbolică înmânată elevilor claselor a XI a, de către cei care astăzi au spus adio statului de licean.

Poate cel mai emoționant moment a fost acela în care profesoara de matematică Monica Fodor, un exemplu de viață și un cadru didactic de excepție, și-a anunțat retragerea din activitate după 35 de ani petrecuți la catedră.

Azi, 4 iunie 2021, a avut loc festivitatea absolvenților claselor a XII-a de la

Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Turda.

Evenimentul s-a desfășurat în aer liber, cu toate măsurile de precauție și

distanțare socială. Elevii și părinții au trăit emoțiile ultimului careu din curtea școlii, alături de diriginții lor. Pentru unul dintre aceștia, Prof. Monica Fodor, festivitatea a marcat și încheierea carierei didactice de peste 35 de ani.

În semn de mulțumire pentru întreaga activitate și îndrumare pe post de diriginte, un grup de foști elevi din diferite generații, au venit în fața liceului pentru a

o celebra pe Moni – Monica – Diriga!

Flori, zâmbete și mulțumiri pentru cea care a format generații întregi, nu numai

derivând ecuații ci și integrând sufletește cu lecții prețioase de viață” este mesajul conducerii CNMV Turda.

Comentarii

ULTIMELE articole: