nello construct

Europarlamentarul Dacian Cioloș a fost ieri la Viișoara

Europarlamentarul Dacian Cioloș, fost premier al României și fost ministru al Agriculturii, a făcut ieri o vizită la Viișoara, la Cooperativa Agrocom Legume din localitate, unde a vizitat noua investiție, respectiv Centrul de colectare și ambalare, condiționare legume.

”Am avut oaspeți în vizită la cooperativă. Fost ministru al Agriculturii, fost prim ministru și actual eurodeputat, d-nul Dacian Ciolos. Am stat de vorbă despre problemele apărute în finanțarea proiectelor pe fonduri UE, datorită inflației. A vizitat noua noastră investiție: centru de colectare și ambalare, condiționare legume.”, au transmis oficialii cooperativei din Viișoara.

Citește și: Cămara vie – povestea legumicultorilor din Viișoara (VIDEO)

La inițiativa câtorva fermieri din localitatea Viișoara, în anul 2017 a luat naștere Cooperativa Agrocom Legume Viișoara. Inițial s-a constituit cu 11 membri fondatori cu o suprafață de 150 de hectare de cartofi și legume în câmp. Ulterior, în anul 2018 au aderat trei membrii noi, suprafața cultivată ajungând la peste 200 hectare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: