Ești o mireasă perfecționistă? Uite cum poți organiza nunta de mult visată

Poza cover-min 2

Din momentul în care te-ai logodit o să te confrunți cu o grămadă de întrebări, cum ar fi:„Sunt invitată la nuntă?” sau „Ce rochie de mireasă vei purta?”. Bucură-te de perioada în care ești logodită, după poți trage aer în piept și să începi pregătirile de marele eveniment.

Să planifici o nuntă pentru alții este foarte frumos, dar să planifici nunta ta este cu adevărat special. Organizarea unei nunți perfecte este una stresantă, dar este și un proces plin cu momente frumoase pe care ți le-ai dori să le repeți. Fiecare femeie este perfecționistă atunci când vine vorba de acest eveniment unic, cum este nunta. Citește mai departe ca să afli cum poți organiza nunta ta de vis. 

Iată pașii de urmat către nunta perfectă:

  • Planifică bugetul

Nu poți planifica nunta perfectă fără un plan de bătaie cât mai detaliat. Mai întâi trebuie să vezi care este bugetul tău și în funcție de acesta să analizezi care sunt posibilitățile tale pentru a organiza evenimentul special. Organizarea unei nunți este destul de costisitoare, așa că trebuie să cântărești posibilitățile financiare ca să vezi per ansamblu ce aspecte o să coste cel mai mult. După ce ai stabilit bugetul, poți să-ți faci lista pentru nuntă în care să incluzi fiecare detaliu care nu are voie să fie ignorat și stabilește un termen pentru fiecare. 

  • Să ai mereu un plan B

Niciodată nu planifica un eveniment fără să ai și un plan de rezervă, pentru că oricât ai vrea să iasă perfect, vei întâmpina mici obstacole. Vrei o locație cu grădină sau cu terasă? Atunci ține cont și de aspectele meteorologice din ziua cea mare. Vrei un restaurant cu sală de bal? Atunci trebuie să știi mai întâi câți invitați dorești să fie prezenți la nuntă. 

Chiar și lucrurile mici necesită un plan de rezervă, cum ar fi buchetul. Trebuie să alegi cel puțin trei variante de buchete, pentru că nu știi niciodată ce posibilități de alegere ai și cu ce buget. 

  • Fotograful trebuie să fie pe filmul tău

Fotograful este singura persoană care îți poate materializa amintirile de la nuntă. Modul în care vei retrăi nostalgică aceste momente prețioase depinde foarte mult de talentul fotografului. Cei mai bun fotografi sunt vânați și rezervați cu un an înainte de nuntă, așa că trebuie să te grăbești. Sigur vrei ca munca ta să fie ușurată, așa că apelează la tulipr.ro, care te va pune în contact cu furnizorii care oferă cele mai bune serivicii de fotograf, chiar și lângă Turda. 

  • Rochia de mireasă trebuie să fie perfectă

Rochiile de mireasă sunt personalizate, pentru că nunta este un eveniment unic în viață și fiecare îl trăiește într-un mod diferit. Experții în modă recomandă ca rochia să fie comandată cu cel puțin nouă luni înainte de nuntă ca ulterior să ai timp să faci anumite modificări și retușuri. Cum îți alegi rochia de nuntă? Simplu, trebuie să ții cont și de perioada în care se va desfășura nunta, dar mai ales, trebuie să ții cont de silueta și gusturile tale. O rochie fără bretele cu dantelă este perfectă pentru o nuntă pe plajă sau într-o grădină romantică de vară, iar una din satin, simplă și cu mărgele se potrivește cu o atmosferă de bal. 

Cel mai important aspect când vine vorba de planificarea unei nunți este timpul. Planifică-ți nunta cu cel puțin un an înainte dacă vrei să iasă totul perfect. Știi cum poți să faci ca planificarea să fie cu adevărat specială? Dacă lucrezi împreună cu partenerul tău. Sunteți egali în asta, așa că cere și părerea lui. 

Sursa foto: Unsplash.com

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top