m install
nello construct

Ești antreprenor local și vrei să-ți faci povestea cunoscută? Alătură-te proiectului TurdaNews, Cetățean și Antreprenor!

floris

Un proiect de suflet, care a venit în fața voastră pentru a-i aduce în prim plan pe antreprenorii din zona Turda – Câmpia Turzii, și nu numai!

Am vorbit despre povestea lor, a celor care au pus bazele unor business-uri locale și despre cum și-au construit, pas cu pas, drumul către succes… acum, poate fi rândul tău!

De ce acest am abordat proiect?

Pentru că ni se întâmplă tuturor să apelăm la un serviciu sau să achiziționăm un anumit produs, dintr-un magazin cunoscut, și totuși, să nu știm cine se află în spatele lui…

Pentru cititorii TurdaNews, este o oportunitate de a cunoaște antreprenorii locali, pe viitor, având șansa de a lua legătura cu aceștia pentru diverse servicii, iar pentru antreprenori, o modalitate de promovare inedită.

Încurajăm astfel business-urile locale, economia locală și oferim împreună un spectru larg de servicii care pot fi achiziționate fără a fi nevoie să ne deplasăm pe raza județului!

Care este structura proiectului?

Vom pregăti împreună un material video de promovare, însoțit de un articol în care vom prezenta pe scurt domeniul de activitate și particularitățile afacerii pe care o administrezi.  Atât de simplu!

Vezi mai jos ultimele proiecte Cetățean și Antreprenor:

Cetățean și antreprenor, cu ing. Horea Iova! (VIDEO)

Cetățean și antreprenor, cu Ariana Zăhan: make-up artist și trainer! (VIDEO)

Pentru mai multe detalii: reporter TurdaNews, Iulia Goia (0751 769 767)

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: