nello construct

Este stabilit! Ne vedem la Electric Castle în 17-21 Iulie 2024!

Oficial, putem începe numărătoarea inversă pentru cea de-a 10-a ediție Electric Castle, deoarece organizatorii sunt deja prezenți pe domeniul Bánffy de la Bonțida și „pregătesc terenul” pentru un nou capitol de muzică incendiară!

Încă de la finalul ultimei ediții, fanii au achiziționat deja 15.000 de abonamente pentru Electric Castle 2024.

Mai mult, organizatorii au și anunțat când va avea loc următoarea ediție a festivalului. Așadar, ne vom revedea la Electric Castle în perioada 17-21 Iulie 2024.

De asemenea, organizatorii vor continua demersul început în această primăvară, acela de a transforma campingul festivalului într-un spațiu de relaxare cu multă umbră pentru public și un parc pentru comunitatea din Bonțida prin plantarea de copaci.

Astfel, pânp la finalul proiectului vor fi plantați 10.000 de copaci, pe o suprafață de aproximativ 10 hectare.

Festival „verde”

„Recent, Electric Castle s-a alăturat inițiativei Green Deal Circular Festivals (GDCF) care își propune adoptarea unor strategii eficiente de sustenabilitate pentru evenimentele din Europa.

Astfel, pe lângă acțiunile deja cunoscute, printre care reciclarea selectivă, susținerea transportului eco-friendly către și dinspre festival sau protejarea patrimoniului istoric, Electric Castle va continua să dezvolte noi programe prin care să reducă impactul asupra mediului”, arată organizatorii.

Abonamentele pentru ediția 2024 sunt disponibile pe siteul festivalului, la prețuri începând de la 89 Euro, în promoție early bird până pe 14 noiembrie. Cei care doresc, pot încă de pe acum să-și rezerve un loc în campingul festivalului prin achiziția unui bilet de acces, urmând să opteze și pentru una dintre variantele de cazare.

Până la anunțul primilor artiști confirmați pentru ediția din 2024, organizatorii se uită, însă, atenți înspre European Festival Awards.

Electric Castle este nominalizat pentru al 8-lea an consecutiv, de data aceasta la categoria Best Major Festival, după ce, în 2019, a primit titlul de Best Medium-Sized Festival. Alături de specialiști din industrie, publicul poate desemna cele mai bune evenimente ale anului cu un vot AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: