Emoţii pentru profesori

nello construct

Cadrele didactice intră în curând în focul examenelor, dar nu pentru orice post ci pentru cele de conducere. În acest caz de directori şi directori adjuncţi. Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Cluj  a scos la concurs 70 de posturi de directori şi directori adjuncţi la nivelul judeţului Cluj. 

“Înscrierea pentru concurs se va face până în data de 31 octombrie, iar concursul va consta dintr-un interviu, prezentarea planului de management, teste de lucru la calculator, precum şi verificare a competenţelor lingvistice”, a explicat Anca Radu, purtător de cuvânt al IŞJ Cluj. Concursul propriu-zis va începe din 10 noiembrie.

 

Pentru Zona III – Turda, sunt locuri vacante la Şcoala “Mihai Viteazu” din Câmpia Turzii – director adjunct; Şcoala cl.I-VIII Luna – post de director, Şcoala Ploscoş, Şcoala “Andrei Şaguna” din Turda; Şcoala din Căianu; Şcoala Cojocna; Şcoala Feleacu; Şcoala din Bonţida – toate au vacante postul de director. În cazul învăţământului preşcolar, pentru zona noastră există un post liber la Grădiniţa “Pinocchio” din Câmpia Turzii. În total sunt scose la concurs 52 de posturi de director şi 18 de directori adjuncţi.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: