Emil Turdean a eșuat în tentativa de a-l face penal pe jurnalistul Gelu Florea! A rămas doar el penal!

foto_042020_turdean-dosarpenal-parw6hk86owxfy1mg66t1wu0rnafogflj1dyvppi0g-pbczh3zgdlyaouzag7o3em5a6cevcdzoouywgqe25s-pbslxnhoo8oh9eud6r8m6ys68hxe8jar9u559nobqo

Penalul din conducerea USR Turda, Emil Turdean, a pierdut procesul prin care contesta clasarea dosarului penal prin care Emil Turdean a încercat să-l facă inculpat pe jurnalistul Gelu Florea de la TurdaNews, pe care l-a acuzat de faptul că ar fi tulburat liniștea și ordinea publică, printr-o postare pe Facebook.

Citește și:

Gelu Florea: Cum am ”tulburat liniștea și ordinea publică” și cum a intervenit Emil Turdean pentru salvarea ei!

”În baza art. 341 alin. 6 lit. a C.pr.pen., respinge ca nefondată plângerea formulată de către petentul Turdean Emil împotriva Ordonanţei de clasare din data de 29.03.2021 dispusă în dosarul nr. 800/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, menţinută prin Ordonanţa nr. 21/II/2/2021 din data de 17.05.2021 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. Menţine Ordonanţa din data de 29.03.2021 dispusă în dosarul nr. 800/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda prin care s-a dispus clasarea cauzei având ca obiect comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 C.penal În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen., obligă petentul la plata sumei de 200 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Definitivă.”, menționează Judecătoria Turda.

Emil Turdean face parte din conducerea USR Turda și este cercetat penal în cel puțin 2 dosare penale!

Emil Turdean este inculpat în dosarul 1910/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. Dosarul s-a finalizat în 17.12.2020, cu o săptămână înainte de Crăciun, cu ”renunţarea la urmărire penală”. În 15 ianuarie 2021, Judecătoria Turda a dispus ”trimiterea cauzei la procuror pentru a completa urmărirea penală”, semn că renunțarea la urmărirea penală s-a făcut cu multă larghețe.

Pe numele lui Emil Turdean a fost întocmit un dosar penal, în anul 2020, pentru că și-a făcut de cap și a ocupat un drum comunal, care leagă satul Bădeni de DN1. Nervos, Emil Turdean acuză clasa politică că nu a făcut ”descentralizare” astfel încât el să poată închide drumul când vrea el, doar cu acordul primarului din Moldovenești, prietenul său.

”Există într-adevăr un dosar penal pe rol, privind blocarea drumului public care asigură accesul între DN1 și localitaea Bădeni. E un drum agricol asfaltat”, a confirmat Andreea Andrada VIȘAN, purtător de cuvânt al IJP Cluj, la vremea respectivă.

Citește și:

Important lider USR-PLUS Turda, inculpat într-un dosar penal! Cum e aia cu… ”fără penali în funcții publice”?!

Cu toate că este implicat în mai multe dosare penale, pentru fapte reprobabile, Emil Turdean ține cu dinții de scaunul din conducerea USR Turda, iar nimeni nu face nimic împotriva sa, pentru că este finanțatorul din umbră al organizației locale. Practic, useriștii au uitat de sloganul ”Fără npenali în funcții publice”, acum când trebuie să-l aplice pe pielea lui Emil Turdean.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top