EMF Champions League: Două goluri în două meciuri pentru Adrian Chișu

foto_092017_flaviu-chisu

Echipa de minifotbal Old Boys București, la care evoluează și turdeanul Adrian Chișu, a reușit să câștige primele două meciurile ale Ligii Campionilor de minifotbal, competiție ce se desfășoară în aceste zile, în Slovenia.

 

Update: Old Boys București a reușit să se impună și în cel de-al doilea meci al turneului, scor 1-4, contra celor de la Ostravský Zábřeh. Chișu a reușit să înscrie primul gol al echipei sale, restabilind egalitatea.

Cu acest rezultat, Old Boys și-a asigurat, în proporție de 90%, calificarea în 16-imile de finală ale competiției. În ultimul meci din grupă, Old Boys vor juca contra celor de la L-Trade Zvolen, mâine, de la ora 11:00.

Știre inițială: Old Boys s-a impus, scor 7-2, în fața austriecilor de la IKZ Graz, Adrian Chișu reușind să marcheze un gol.

În cel de-al doilea meci al grupei, Old Boys vor evolua contra cehilor de la Ostravský Zábřeh, iar în ultimul meci din grupă, Old Boys va juca contra celor de la L-Trade Zvolen, mâine de la ora 11.

Turneul final al Ligii Campionilor se desfășoară în localitatea slovenă Terme Catez, în perioada 8-10 septembrie.

Flaviu Adrian Chișu este legitimat la clubului turdean Sticla Arieșul Turda, fiind unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai echipei antrenate de Artur Podar.

Vom reveni cu amănunte după meciul al doilea.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top