Elogii pentru cadrele didactice de la CN Mihai Viteazul Turda

nello construct

Rezultatul excepţional obţinut de Robert Heler, absolvent al Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” Turda, la Olimpiada Internaţională de Biologie desfăşurată în vara acestui an la Bombay, India, unde, în condiţiile unei concurenţe de elită acesta a obţinut medalia de bronz (singura medalie a delegaţiei române), a condus la acordarea luni, 24 noiembrie, în cadrul unei festivităţi desfăşurată sub egida Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului a unor diplome de excelenţă.

 

Astfel, doamnei prof. Maria Ceclan i-a fost acordată diploma de excelenţă, ca recunoaştere a muncii depuse pe parcursul mai multor ani pentru formarea şi îndrumarea lui Robert Heler, iar domnului prof. Gheorghe Lobonţ, director al Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” Turda, i-a fost înmânată o diplomă prin care se recunoaşte valoarea deosebită a colegiului turdean şi situarea acestuia printre cele mai bune şcoli din ţară.

Valoarea simbolică a diplomelor a fost dublată de înmânarea unor sume de bani celor care au contribuit la acest succes precum şi Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” Turda.

 

De asemenea, sâmbătă, 29 noiembrie, a avut loc o primă întâlnire între participanţii la proiectul CROSS – CULTURAL AWARENESS WORKSHOP IN ENGLISH unde Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” are parteneri Colegiul Naţional “Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu – Mureş şi Centrul Raţiu pentru Democraţie Turda.   Doamna prof. Cristina Moldovan, coordonatorul proiectului, a prezentat  modul de desfăşurare şi principalele obiective ale acestuia, iar d-nul Indrei Raţiu a prezentat Centrul Raţiu pentru Democraţie şi, în cadrul unei şedinţe de brainstorming a stabilit denumirea proiectului. Următoarele întâlniri vor avea loc pe 7 februarie 2009 la Turda şi pe 14 februarie 2009 la Târgu-Mureş.

 

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: