marian morar
m install
nello construct

Elevii și preșcolarii au vizitat Baza 71 Aeriană în număr mare

zamblau eugen

În ultima săptămână din anul școlar 2021-2022, elevi și preșcolari din zona Turzii au vizitat în număr mare Baza 71 Aeriană General „Emanoil Ionescu”, unde au învățat despre aviație, istoria bazei și echipamentele din dotarea acesteia.

Ultima săptămână a anului școlar a fost una încărcată de emoție, dar totodată plină de noi informații pentru copiii care au vizitat Baza 71 Aeriană. Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Pinocchio” Câmpia Turzii și elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” Câmpia Turzii, Școala Gimnazială Luna și Școala „Teodor Bălan” Gura Humorului au trecut pentru prima dată porțile unei baze aeriene, unde militarii i-au primit cu brațele deschise.

Cei mici au invățat despre istoria aviației și a bazei aeriene, despre tehnica pe care o folosesc militarii zi de zi, dar și despre aeronavele din dotarea bazei. Începutul vacanței a venit odată cu acest bagaj de cunoștințe pe care sigur nu îl vor uita, această experiență făcându-i să fie dornici de noi informații.”, se arată pe pagina de facebook a Bazei 71.

Mai multe poze AICI!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2