m install
nello construct

Elevii Liceului Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii au sărbătorit Marea Unire în avans (VIDEO)

floris

Elevii Liceului Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii au sărbătorit Marea Unire ieri, în ultima zi de școală a acestei săptămâni, printr-un scurt moment artistic, care a evocat și însemnătatea sărbătoririi Sfântului Andrei pentru români.

”Elevii școlii noastre au aniversat, printr-un scurt moment artistic, Ziua Națională a României și au marcat însemnătatea sărbătorii Sf. Andrei pentru români.

Activitatea a fost prezentată de elevi ai claselor a VI-a A și a VII-a B ( Matei Apintilesei, Maria Jomolean și Sorin Petuhov ). Momentul artistic a cuprins cântece patriotice (Ana Maria Urcan, Denisa Moldovan, David Minteuan) și dansuri populare (Julia’s Dance Grew – folclor stilizat, Ally Dance – majorete, Jucăușii din Frata – dans popular românesc).

A urmat Hora Unirii la care au participat elevi și profesori ai școlii. Activitatea a fost coordonată de prof. Chicinaș Mihaela și prof. Cerceș Liana.”, a transmis Liceul Teoretic ”Pavel Dan”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: