Elevii din Turda şi Câmpia Turzii pot participa la concursul judeţean: „VREAU SĂ FIU SĂNĂTOS”

foto_042011_elev-sanatos

Prin intermediul competiţiei elevii au acces la educaţie şi formare profesională de calitate. De asemenea, se pot implica în activităţi educative extracurriculare legate de cetăţenia activă şi de viaţa sănătoasă.

Concursul judeţean se află la ediţia cu numărul I şi este organizat în cadrul proiectului „Oferte educaţionale inclusive extracurriculare şi extraşcolare pentru formarea stilului de viaţă sănătos şi a cetăţeniei active pentru copii din comunităţi dezavantajate, cu precădere rurale, în învăţământul preuniversitar din România” cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Concursul se adresează preşcolarilor şi elevilor din clasele I-VIII. Sunt invitate să participe cluburile: Clubul Copiilor Dej, Clubul Copiilor Gherla, Clubul Copiilor Turda, Clubul Copiilor Câmpia Turzii, Clubul Copiilor Huedin.

Participanţii la concurs vor realiza desenele în tehnica la alegere aleasă, pe parcursul a 2 ore, lucrările fiind jurizate la Palatul Copiilor Cluj. În urma jurizării, participanţii cu punctajul cel mai mare se vor califica la următoarea etapă a concursului “Vreau să fiu sănătos” . În data de 11 aprilie anul curent, ora 12.00, la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii va avea loc Vernisajul acestei expoziţii, unde vor fi premiaţi, în cadru festiv, elevii ale căror lucrări vor fi selectate pentru faza naţională a proiectului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top