m install
nello construct

Elevii de la Școala Gimnazială Avram Iancu au susținut un concert de colinde la Târgul de Crăciun Turda

floris

Târgul de Crăciun Turda și-a deschis porțile chiar în ajun de Moș Nicolae, pe 5 decembrie.

Organizatorii au pregătit o serie de evenimente cu această ocazie, care se vor întinde pe parcursul a două săptămâni, atât cât va rămâne târgul deschis, adică până pe 17 decembrie.

Seara trecută la târgul din Parcul Central Turda au susținut un concert de colinde și elevii de la Școala Gimnazială Avram Iancu Turda

„Cu bucurie, vă împărtășim că în cadrul Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Turda, elevii școlii noastre, din clasele a IV-a A prof. înv. primar Moca Loredana și a IV-a B prof. inv. primar Jakab Crina, au adus magia sărbătorilor prin colindele lor pline de căldură și emoție. Ei au fost acompaniați la chitară de grupul Junior Folk, pregătit de doamna profesoară pentru înv. primar Gabriela Crișan. Cu fiecare notă și vers autentic au contribuit la crearea unei experiențe deosebite pentru toți cei prezenți. Micul recital a fost deschis de Mara Gabor, din clasa pregătitoare A, care a interpretat cântecul „Galbenă gutuie”

În cadrul școlii noastre ne mândrim nu doar cu excelența academică, ci și cu succesul elevilor în diverse domenii. Astfel de realizări evidențiază angajamentul nostru pentru dezvoltarea integrală a elevilor. Încurajăm explorarea pasiunilor și oferim sprijin constant pentru ca fiecare elev să-și atingă potențialul maxim. Prin educație de calitate și implicare activă, școala noastră devine un loc unde talentele strălucesc și se construiește viitorul” este mesajul școlii Avram Iancu Turda.

Pentru acest weekend în Parcul Central Turda acolo unde este localizat Târgul de Crăciun, vor fi spectacole de colinde susținute de bisericile din localitate dar și de ansamblurile Casei de Cultură. În plus, actorii Teatrului Național Aureliu Manea vor avea reprezentații cu scenete de Crăciun.

Sâmbătă, 9 decembrie de la ora 17 continuă tradițiile de sărbători cu Asociația Turda Tin și Ansamblul Folcloric „Potaissa” Turda.

Duminică, Ansamblul Folcloric Țarina Turda și Clubul de Canto Aria vor susține concerte de colinde.

„Personaje de poveste în așteptarea Crăciunului” vor fi interpretate de actorii Teatrului Național Aureliu Manea Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: