Elevii de la școala ”Avram Iancu” din Turda au participat la tabăra Adeona, din Poiana Horea

nello construct

Mai mulți elevi de șa școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Turda au participat la tabăra Adeona, din Poiana Horea, de unde s-au întors în 1 septembrie. În cadrul taberei, elevii și-au consumat energia cu activități specifice vârstei, au socializat, s-au distrat, și-au dezvoltat noi abilități, au legat prietenii, dar au învățat și multe lucruri noi.

”În perioada 26 august-1 septembrie, elevii școlii noastre au participat la tabăra Adeona, din Poiana Horea, organizată de doamnele profesoare Gheța Anamaria, Moca Loredana și Jakab Crina.

În cadrul acestei tabere, copiii și-au consumat energia participând la activități specifice vârstei: drumeții, concursuri pe echipe, karaoke, Just Dance, jocuri sportive. S-au distrat, au socializat, și-au dezvoltat anumite abilități și au legat noi prietenii. Au avut posibilitatea de a învăța lucruri noi și de a excela în activitățile pe care le-au practicat, reușind astfel să își sporească încrederea în ei înșiși.

Elevii au experimentat minunile pe care ni le oferă natura și au învățat să o aprecieze cu toate elementele ei.
În ultima seară, copiii au primit diplome, premii surpriză și s-au încălzit lângă focul de tabără.

Mulțumim monitorilor de la Adeona Camps pentru că le-au oferit elevilor noștri mediul potrivit pentru a-și testa limitele și a experimenta, în siguranță, alături de oameni dedicați, tineri și energici! Amintirile din timpul taberei vor dăinui peste ani, vor rămâne alături de ei şi în anii maturităţii. MULȚUMIM ADEONA CAMPS!”, au transmis reprezentanții școlii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: