nello construct

Elevii de la liceele din Turda au participat la Caravana STADA EXPO

În perioada 6-7 noiembrie, elevii de la liceele din Turda au participat la un tur virtual, unde au aflat informații despre istoria companiei, din anul 1895 încoace.

Standul expozițional construit din containere reciclate a oferit o serie de experiențe digitale inedite pentru cei prezenți.

Organizatorii au pregătit pentru elevi programe atractive de internship și de practică, oferind oportunități de a se implica pe viitor în industria farmaceutică și de a dobândi experiență în cadrul acestei fabrici de ultima generație.

De asemenea, reprezentanții Stada au realizat primul eveniment de tipul Stada Family Day și la Turda, unde angajații, împreună cu familiile lor, au putut petrece timp împreună să socializeze, dar și să afle despre istoria fabricii.

Această investiție, care este considerată cel mai mare proiect din industria farmaceutică din România, va aduce locuri de muncă și va susține dezvoltarea economică locală. În plus, bunele practici sustenabile și de protejare a mediului după care se ghidează fabrica reprezintă pași importanți în a proiecta un viitor durabil, în beneficiul tuturor.

Mihai Fugarevici, directorul general al Stada România, a declarat în cadrul summitului ZF Health & Pharma că fabrica de medicamente ce se construiește la Turda și care va produce 130 de milioane de cutii de medicamente anual, ar putea fi inaugurată anul viitor în luna mai.

„Este prima investiţie de acest nivel, de peste 50 mil. euro, făcută de la zero în România de la Revoluţie încoace. Investiţia este în grafic, clădirea este în picioare. Anul viitor, în luna mai, fabrica va fi gata. Cred că este o construcţie în timp record – am pus prima cărămidă în noiembrie anul trecut. Estimăm că prima cutie de medicamente o vom produce în Q3 sau Q4 anul viitor“, a spus Mihai Fugarevici, director general al Stada România, în cadrul summitului ZF Health & Pharma.

Motivul pentru care s-a ales Turda ca locație este că municipiul nostru este situat în inima unei regiuni cheie pentru Grupul Stada.

Citește și:

Stada Family Day la Turda

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: