Elevii de la Colegiul Tehnic Turda au strigat „Demisia” pe holul şcolii!

Un elev de la Colegiul Tehnic Turda a postat în cursul zilei de azi un filmuleţ pe youtube.com, realizat cu telefonul mobil, în care au fost filmate imagini de la o „revoltă” a elevilor, chiar pe holul instituţiei! În imagini se vede cum doi profesori trec printre elevi fără a avea curajul să le atragă atenţia! Din câte se pare, unul dintre profesori este Petre Din.

Nu se ştie cu exactitate când a fost revolta, de care nu s-a auzit nimic în presa locală, dar întrucât înregistrarea a fost postată în cursul zilei de azi se poate deduce că incidentul s-a petrecut recent.

 

De altfel, acesta nu este singurul exemplu de acest gen. Elevii de la Colegiul tehnic s-au mai filmat şi în trecut, în timp ce se jucau pe catedra unui profesor şi  în timp ce jucau „lapte gros” într-o sală de clasă! La cel de-al doilea incident a asistat şi o profesoară (blondă), care a întrerupt „joaca” elevilor.

 

În ultimii ani, atitudinea elevilor în unităţile de învăţământ a devenit din ce în ce mai anarhistă, fiind foarte greu de stăpânit. Însă, acest subiect merită tratat separat.

 

UPDATE, 16.03.2009: Am primit o precizare din partea conducerii şcolii, respectiv a directorului Doru Mateescu:

„In pauza mare, elevii din clasa a IX-a B vorbeau despre meciul Stelei cu Otopeniul. Un elev a incercat sa il imite pe Gigi Becali. Ceilalti au inceput sa imite galeria Stelei … de unde si cuvantul DEMISIA. Cred ca cuvantul meu iti este de ajuns pentru a construi adevarul. Daca nu te rog sa trimiti pe cineva sa discute cu elevii clasei respective. Astept un raspuns din partea ta. Iti doresc numai bine si … stiri cat mai corecte. Sper, de asemenea, sa transmiti celui care semneaza articolul, in calitatea ta de editor-coordonator pe langa mesajul tau si un mesaj din parte mea prin care il rog sa descopere adevarul si apoi sa emita pareri jurnalistice in ton cu acesta si nu pareri neadevarate. Inca odata iti doresc tot ce este mai bine”.

Pe de altă parte, conducerea şcolii a precizat că elevul respectiv va fi sancţionat, pentru că nu are voie să înregistreze cu telefonul pe holurile şcolii. Înregistrarea video a fost ştearsă de pe You Tube, însă TurdaNews îşi face copiile de siguranţă, întotdeauna, pentru orice eventualitate, pentru a nu se spune ulterior că înregistrarea nu a existat. Ne cerem scuze conducerii şcolii în cazul în care am adus unele prejudicii de imagine, însă articolul a reflectat doar o situaţie rezultată în urma unei înregistrări video puse pe internet.

 

 

 

 

 

Comentarii

ULTIMELE articole: