Electrica vine cu precizări, după avaria de sâmbătă spre duminică noaptea, care a afectat zona Oprișani din Turda

foto_112020_bezna

Sâmbătă spre duminică noaptea, la Turda s-a produs o avarie majoră în alimentarea cu curent electric. Au fost afectați mii de turdeni care locuiesc în zona cartierelor Micro I, Micro II și Micro III.

Conform celor de la SDEE Transilvania Nord, a fost o defecțiune accidentală la două cabluri de medie tensiune din Stația de transformare 110/20/6 kV Poiana, care alimentează zona Micro I, II, III din municipiul Turda.

Citește și:

Mii de turdeni stau în beznă și fac glume pe Facebook: ”E Halloween!”

”Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră, vă informăm că în data de 31.10.2020, la ora 23, a apărut o defecțiune accidentală la două cabluri de medie tensiune din Stația de transformare 110/20/6 kV Poiana, care alimentează zona Micro I, II, III din municipiul Turda.

Echipele de intervenție au identificat defecțiunea și au inițiat imediat manevrele de restabilire a alimentării cu energie electrică a zonei afectate. Cea mai mare parte a consumatorilor au fost realimentați etapizat, iar la ora 1:59 s-a restabilit alimentarea în întreaga zonă afectată de avarie. 

SDEE Transilvania Nord investește constant în infrastructura de distribuție a energiei electrice. În municipiul Turda este în desfășurare un amplu proiect de investiții care presupune modernizarea unor posturi de transformare a energiei electrice și înlocuirea unor cabluri de medie tensiune. În urma acestor lucrări, se va îmbunătăți semnificativ calitatea serviciului de distribuție și va crește siguranța în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toti utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru asigurarea unor servicii de calitate.”, a transmis SDEE Transilvania Nord.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top