m install
nello construct

Electrica bagă turismul rural în beznă

floris

Pare incredibil, dar în secolul XXI pensiunile din zona Muntele Băişorii, o zonă considerată cu potenţial turistic ridicat, nu au curent electric zece ore pe zi! Din acest motiv, mulţi proprietari au rămas fără clienţi, iar unora li s-au defectat aparatele electrocasnice sau li s-a stricat mâncarea în frigidere.

Motivul oficial îl reprezintă unele lucrări în zonă, executate de cei de la Electrica, care au necesitat sistarea alimentării cu curent electric. E foarte bine că se schimbă liniile de curent electric, dar problema este că lucrările durează de mai bine de o lună şi nimeni nu le oferă proprietarilor detalii legate de aceste lucrări. Proprietarii sunt disperaţi pentru că din cauza întreruperii cu curent electric şi-au pierdut o parte dintre clienţi. Asta după ce s-au defectat aparatele electrocasnice, s-a oprit sistemul de încălzire al pensiunilor sau s-a stricat mâncarea în frigiderele nealimentate cu curent electric. Problema proprietarilor de pensiuni turistice este că nimeni nu i-a anunţat din vreme de aceste lucrări şi nimeni nu le spune exact cât mai durează.

Din cauza acestor deficienţe în alimentarea cu curent electric, mulţi dintre ei şi-au pierdut clienţii sau au fost nevoiţi să recurgă la generatoare individuale, care le-au ridicat costurile mult peste sumele încasate de la turişti.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: