Echipele de minirugby de la Soimii Campia Turzii si CSM Campia Turzii vor fi prezente la „Trofeul Alexandru Paloseanu”, la Cluj-Napoca!

minirugby lacluj

Etapa a IV-a, ultima a turului Campionatului Regional de Minirugby Transilvania, competitie la care participa si formatiile U8 si U10 de la Soimii Campia Turzii si U10 SI U12 de la CSM Campia Turzii, se va disputa sambata 25 noiembrie, la Cluj-Napoca.

 

Turneul se va disputa pe Stadionul „Dr.Iuliu Hatieganu” si la el vor participa 19 cluburi, a caror sportivi se vor bate pentru castigarea „Trofeului  Alexandru Paloseanu”.

„Este ultimul turneu al acestui tur de campionat,competitia desfasurandu-se la categoriile U8,U10 si U12.La U14,competitia s-a terminat cu ceva timp in urma.Ne asteptam la meciuri frumoase si interesante,la un public cel putin la fel de numeros precum la celelalte etape.Pregatirile sunt in plina desfasurare,iar organizatorii,respectiv CS.Universitatea Cluj-Napoca in parteneriat cu Federatia Romana de Rugby prin Departamentul Dezvoltare Transilvania,va invita sa participati la un regal rugbystic”, a declarat Gheorghe Sabau, director de Dezvoltare Transilvania Nord, pe site-ul Federatiei Romane de Rugby.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top