nello construct

Echipa de volei fete de la Școala Gimnazială din comuna Viișoara s-a calificat la faza județeană a ONSȘ de la această disciplină sportivă! (VIDEO)

Echipa de volei fete de la Școala Gimnazială din comuna Viișoara a reușit să se califice la faza județeană a ONSȘ de la această disciplină sportivă, după ce la faza locală a trecut de echipa Școlii Gimnaziale ”Mihai Viteazu” din Câmpia Turzii.

Partida dintre cele două formații s-a disputat în sala de sport a Liceului Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii, iar echipa viișoreană, condusă de pe margine de prof. Gabriel Mocean, a câștigat cu scorul de 2-0 (25-10, 25-15).

Rezultatul obținut de tinerele eleve din Viișoara este unul foarte bun, mai ales prin prisma faptului că echipa este nou înființată și se află la prima sa participare la un concurs.

Lotul echipei Școlii Gimnaziale din comuna Viișoara a fost compus din următoarele jucătoare: Ștefania Mocean, Mara Poponeț, Manuela Georgiu, Ainhoa Trifan, Ștefania Mureșan, Andreea Dragotă, Melisa Luntraru și Larisa Grindean. Antrenor prof. Gabriel Mocean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: