Screenshot 2021 05 26 at 22.38.48

Echipa de robotică CyberPunk Robotics din Turda s-a calificat la etapa națională a First Tech Challenge Romania

Competitia regionala organizata de Natie prin Educatie s-a desfasurat in perioada 11-22 mai 2021 si au participat 32 de echipe.

Etapa regională de la Cluj-Napoca nu a fost doar o experiență necesară pentru a evolua, dar a fost și o șansă de a ne testa atât abilitățile de a construi un robot funcțional, cât și abilitățile de a fi o echipă eficientă.

Încă de la început am depus eforturi constante pentru a ne asigura că autonomia robotului este cea potrivită și că el funcționează corespunzător. Chiar dacă pe parcursul competiției am întâmpinat diverse obstacole, am reușit să le depășim prin susținere reciprocă și implicare din partea tuturor membrilor.

Ca rezultat al experiențelor de la competițiile anterioare, am învățat să ne coordonăm și să ne completăm acțiunile, astfel încât am reușit să creăm o armonie totală. Am învățat să trecem împreună prin emoțiile regionalei, și am funcționat că un tot unitar complex.

Privind în retrospectivă, putem afirma că am dezvoltat atât robotul și strategia de joc, cât și pe noi, individual și mai apoi ca echipă.

Desi știm că munca depusă a rezultat un astfel de progres constant, credem că fără să avem în continuarea pasiunea pentru robotică și tehnologie, nu am fi reușit să obținem locul 2 la Scor și Design Award?.

Pentru noi, calificarea la etapa națională nu reprezintă un final frumos, ci un început cu multe oportunități.

Built it simple, functional to be fast

Echipa de robotica CYBERPUNK ROBOTICS

✅ Recrutări

Recrutăm elevi de liceu pasionați de domeniul roboticii, care doresc să participe la activitățile echipei. Clubul este împărțit în patru departamente importante, acestea fiind Hardware, Software , CAD și Relații Externe.

? Membri ramurii de Hardware se ocupă de munca preponderent fizică, ce presupune asamblarea pieselor ce ulterior vor alcătui robotul. ?

? Departamentul de CAD se ocupă cu proiectarea și printarea (prin intermediul imprimantei 3D) a unor piese pentru robot, care sunt ulterior folosite de cei de la Hardware.?

? Membri departamentului de Software se ocupă de programare inteligentă care determină mișcările robotului și ne oferă controlul total asupra lui.?

? Nu în ultimul rând, cei care alcătuiesc ramura de Relații Externe se ocupă de asigurarea unui buget și promovarea imaginii echipei în mediul online. Există ramuri specializate pe fiecare din aceste task-uri, ele fiind Marketing, Design și PR.?

Prin urmare, fiecare departament este la fel de important și crucial în buna funcționare a echipei. Dacă ești interesat să te dezvolți pe unul dintre departamentele noastre, în funcție de calitățile pe care le deții și subiectele academice la care excelezi cel mai bine, înscrie-te pe linkul de mai jos.

❗️Perioada de înscriere este 26 mai-2 iunie❗️

https://docs.google.com/forms/d/1oDWzHdyBPM85xB3hO3QEy7FfpE7szUSqQEwqgGRzdG8/viewform?fbclid=IwAR3w6dyRTiT9DzVdscNHTBwqFXuRyw4VsIgGIdnENHnb5Lmx8IDT2OsMu48&edit_requested=true

Comentarii

ULTIMELE articole: