Echipa de fotbal „Gemina Cluj”, prezentă la Euro Business Cupa Antalya

6F674C38-6CF2-4943-AF11-D3487BCE78C7

Clujul, dar și întreaga țară va fi reprezentată la cea mai puternică competiție de minifotbal destinată firmelor şi instituţiilor. Echipa „Gemina Cluj”, formată din militari ai Diviziei 4 Infanteria Gemina, participă la turneul care se desfășoară în perioada 13-17 octombrie 2021 în Antalya. 

„Echipa de minifotbal,,Gemina ,,Cluj reprezintă Clujul, Armata, România la cea mai importanta competiție Europeană destinată firmelor și instituțiilor! Echipa este formată din militari ai Diviziei 4 Infanterie Gemina, iubitori ai sportului cu balonul rotund.
Gemina Cluj participă la această competiție alături de cele mai puternice echipe din Europa. În precedenta ediție, militarii noștri au ajuns în sferturile de finală a prestigioasei competiții, oprindu-se la loteria penalty-urilor. Suntem pregătiți pentru o clasare superioară la această ediție.

Regulile echipei: devotament, inimă de leu, încredere, camaraderie, spirit de sacrificiu, altruism, nimeni nu-i mai presus decit celălalt, spirit de invingator, fotbal din pasiune, joc de plăcere, atitudine !
RESPECT! Fortza ,,Gemina,,!!!”, au comunicat reprezentanții echipei.

Sursa: Ziarul21

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top