nello construct

După ce a spart luneta unei mașini cu trotineta dar a comis și alte infracțiuni, acum un clujean are brățară electronică de monitorizare, plus arest la domiciliu!

Un incident șocant s-a produs pe 25 octombrie în Cluj-Napoca, după ce un tânăr și-a manifestat furia față de tot ceea ce a întâlnit în calea sa, aruncând și cu o trotinetă în luneta unei mașini care era parcată în zona străzii Moților.

Tânărul respectiv, despre care unii bănuiesc că ar fi fost sub influența unor ”substanțe”, ar fi adus distrugeri și într-un apartament din cartierul Mănăștur, dar și la un supermarket, unde a produs daune la raionul pentru băuturi alcoolice.

Reținut de polițiști, a fost dus la o unitate medicală de specialitate, unde a fost internat.

Bărbatul are 25 de ani și este din Suceava. Acesta locuia în chirie la Cluj-Napoca.

În urma activităților investigativ-operative, tânărul a fost depistat de polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, pe strada Clinicilor din municipiu. Totodată, polițiștii au stabilit că după ce ar fi părăsit imobilul, acesta ar fi intrat într-un supermarket, unde ar fi produs mai multe pagube la raioanele de băuturi alcoolice.

Acum, Lucian Andruc a fost obligat să poarte o brățară de monitorizare. Judecătoria Cluj Napoca a respins cererea de arestare preventivă în cazul lui Andruc, dar a admis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

Citește și:

S-a întâmplat în ”Clujul de 5 stele”: A aruncat cu trotineta în luneta mașinii!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ne urmăresc pe rețele sociale: