m install
nello construct

După al doilea accident, cei de la Drumurile Naționale au intervenit pentru curățarea rigolelor, în zona Dăbăgău!

floris

Lucrătorii de la Drumurile Naționale au început ieri să curețe rigolele și canalul de scurgere a apei, de lângă drumul care leagă Turda de Cluj, pe raza localității Tureni, acolo unde au avut loc 2 accidente în ultimul timp, pe timp de ploaie, după ce apa a pătruns pe carosabil, iar șoferii au pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens.

 

Cei de la Poliție au făcut numeroase sesizări în acest sens, însă cei de la Drumurile Naționale nu au luat nici o măsură, chiar dacă în 3 iunie 2016 a avut loc un accident mortal în acea zonă, în care și-au pierdut viața 3 persoane.

Ulterior, în 12 iunie, tot pe timp de ploaie, s-a produs un alt accident, aproape tras la indigo, însă de această dată cei implicați au avut noroc, chiar dacă ua dintre mașini s-a rupt în două, fiind proiectată într-un cap de pod.

Frecvența incidentelor se pare că a determinat oficialii de la Drumurile Naționale să ia măsuri, așa că ieri, la o zi după cel de-al doilea accidentul, în zonă se lucra la rigole și la desfundarea canalului, care determina intrarea apei pe carosabil și producerea unor fenomene de acvaplanare la autoturismele care circulau prin zonă, pe timp de ploaie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: