m install
nello construct

Drumul judeţean între Turda şi Ploscoş afectat de alunecări de teren

floris

Consilierul PDL Sorin Bichiş a atras atenţia în Consiliul Local asupra alunecărilor de tren apărute la drumul de legătură între Turda şi Ploscoş la km. 0+500.

"Este chiar la coborârea spre salină, se înregistrează alunecări de teren din cauza unor dejecţii, poate fi afectată structura de rezistenţă a drumului judeţean" atrage atenţia Bichiş.

Recent SVSU Turda a sesizat accentuarea alunecărilor de teren respectiv: Zona Durgău-Str. Agriculturii; Zona Durgău- Str. Călăraşi-Dorobanţi-Vînători; Zona Centrală – Str. Sirenei, Zona Turda Nouă – str. Bariţiu vecinătate cu str. Hotarului.

Ploile, topirea zăpezii, procesul de îngheţ-dezgheţ şi structura geologică a solului, au contribuit la accentuarea alunecărilor de teren. Factorul uman nu este nici el de neglijat, erodarea malurilor, excavaţii la picioarele dealurilor, supraîncărcarea pantelor prin construirea de drumuri şi clădiri, despăduriri, toate au contribuit la procesul cu pricina.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: